U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Nieuwe leden, van harte welkom !!

Je kunt bij ons 4x gratis meetrainen, zonder verdere verplichtingen. Lees hieronder meer.

Je kunt je ook direct aanmelden (klik op: Aanmelden) als lid. Daar zijn ook aanmeldformulieren te downloaden en staat meer informatie over je aanmelding.

Een (jaarlijks) info-blad over onze vereniging, met veel belangrijke informatie op een rij, kun je hier downloaden.

Hieronder meer informatie, o.a. over onze trainingen. 

WVC Volley traint voornamelijk in:

  • Sporthal 'n Dikken (Dikkensweg 1 in Wierden),
  • Sportzaal Het Noordbroek (Marjoleinlaan 43 in Wierden)  

Bij Teams en tijden vindt je de trainingsschema's van de verschillende teams.

Wil jij, als mogelijk nieuw lid, bij WVC Volley komen spelen en/of trainen, dan moet je eerst contact opnemen met de Technische Commissie. In overleg met de trainer wordt gekeken waar getraind kan worden.

Na 4 keer trainen kun je lid worden van de vereniging. Uiteraard ben je dan ook verplicht contributie te betalen. Het kan voorkomen dat je niet gelijk in een team geplaatst kunt worden en dus niet mee kunt doen aan de competitie. Ook is het mogelijk dat je tijdelijk in een andere groep wordt ingedeeld. Dus: altijd even overleggen.

Nieuwe leden die later in het seizoen starten, betalen ook pas later contributie. Lees bij ledenadministratie en contributie de afspraken.

Iedere speler/speelster die competitie speelt, is het hele seizoen lid van WVC Volley en dus ook verplicht contributie te betalen voor het hele seizoen. Natuurlijk zijn er bepaalde gebeurtenissen die in een seizoen kunnen plaatsvinden bijv. langdurige blessures, zwangerschap. Ontstaan hierdoor problemen v.w.b. de betaling van de contributie dan graag schriftelijk bericht aan het bestuur.

Als uw zoon of dochter wil gaan volleyballen, dan is hij of zij van harte welkom om mee te trainen.

 

Afhankelijk van de leeftijd zal een indeling plaats vinden in overleg met de trainer(s). Onderstaande leeftijden zijn richtlijnen. Daarnaast zal de uiteindelijke indeling afhankelijk zijn van o.a. de speelvaardigheid en de ruimte in de groepen. Voor dit moment kunt u (onder voorbehoud) uitgaan van het onderstaande:

  • In de leeftijd 6 en 7 jaar kan uw kind komen volleyballen op vrijdagmiddag in Sporthal 'n Dikken van 15.45 - 17.00 uur;
  • Kinderen van 8 en 9 jaar trainen op woensdagmiddag van 15.45 tot 17.00 uur in Sporthal 'n Dikken;  
  • In de leeftijd 10, 11 en 12 jaar trainen op woensdagmiddag (14.30 - 15.45 uur) en op vrijdagmiddag (15.45 - 17.00 uur), allebei in Sporthal 'n Dikken.

Meer informatie over de CMV (Mini's)

Voor meer informatie/contact zoek even de gegevens op de van de contactpersoon van de Technische Commissie.

Zie pagina Aanmelden voor de aanmeldformulieren en meer informatie over je aanmelding.