U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Volleybal Speeltuin

 

Na een succesvol eerste jaar van de volleybalspeeltuin zetten we dit ook voor komend seizoen weer op. Veel broertjes/zusjes en (klein)kinderen van leden van Weghorst Makelaardij WVC Volley zien wij namelijk wekelijks rondlopen in de sporthallen in Wierden.
Voor hen hebben we dus ook een optie om lekker te bewegen, balanceren, rennen, springen, gooien, vangen, en al een klein beetje kennis maken met volleybal en de vereniging!

Volleybal is een veelzijdige sport, maar de meeste technieken zijn nog (te) moeilijk voor peuters en kleuters. Daarom kan er pas vanaf ongeveer 6 jaar gestart worden met volleybal bij het CMV. Het aanbod voor deze doelgroep moet dan ook vooral bestaan uit brede vaardigheden, zoals balans en coördinatie. WVC Volley wil graag dat kinderen deze vaardigheden op een jonge leeftijd aanleren door middel van het aanbieden van beweeglessen in de vorm van de ‘volleybalspeeltuin’. In deze lessen integreren we ook de basisvaardigheden van volleybal (zoals vangen en gooien).

Wie, waar, wanneer?
Jongens en meiden van 4/5 jaar zijn van harte welkom om op de vrijdag deze lessen te komen volgen. De eerste les zal worden gegeven op vrijdag 4 oktober, van 15.00 uur tot 16.00 uur in sportzaal het Noordbroek (achterste veld).
Speelsters uit Dames 1 en 2 staan deze middagen klaar om een uurtje lekker te bewegen!

Kosten?
De eerste twee trainingen zijn gratis. Hierna zijn de kosten per deelgenomen les, 2 euro. De kinderen worden (nog) geen lid van onze vereniging, maar er wordt wel om enkele gegevens gevraagd zodat er altijd contact gelegd kan worden.

Zien we jullie ook?
Bij vragen kan er een mailtje gestuurd worden naar ledenadministratie@wvcvolley.nl!
Lekker bewegen, balanceren,  rennen, springen, gooien, vangen, mét een kennismaking van volleybal!

 

Wij hopen jullie hier leuke foto's te laten zien van het plezier van de kinderen in de Volleybal Speeltuin !

 

Lessen in 2019/2020:

  • Vrijdag van 15 tot 16 uur (Sportzaal Het Noordbroek, achterste veld);