U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Meisjes B1

In het seizoen 2018 - 2019:

De shirtsponsor in 2019-2020:

 

Deze meiden hebben zich voorgesteld in de Nieuwsbrief van Januari 2019:

 

Wij zijn WVC Volley meisjes B1.

Wij hebben de ‘pen’ gekregen van Dames recreanten 5, en daarom schrijven wij iets in deze nieuwsbrief.

Al jaren spelen wij met elkaar. Dit seizoen hebben we wel twee nieuwe trainers: Machiel en Arjan.

Ook is Elisabeth ons team komen versterken. In de eerste competitiehelft is het erg gemakkelijk gegaan. Wij zijn ongeslagen kampioen geworden in de tweede helft.
Vanaf januari gaan wij proberen om opnieuw kampioen te worden, maar dan wel in de eerste klasse. Dat zal best lastig worden. Elisabeth is namelijk net terug van een blessure en ook onze aanvoerster Benthe is geblesseerd. Dat betekent dat Marlissa en Melanie aan de ‘buitenkant’ kunnen laten zien hoe goed ze zijn als passerloper.
Op midden hebben wij Naomi, Jinte en Elisabeth zij zijn groot, sterk en slim. Onze spelverdeelster (set-upper) is Sofie. Op diagonaal staat Romy. En tot slot komt Maud regelmatig het veld in als libero om de passing te verzorgen en alle ballen van de grond af te halen.

We gaan vol goede moed de voorjaarscompetitie in, waarbij we hopen zo weinig mogelijk blessures te hebben. Onze ouders zijn onze vaste supporters. Ze zijn niet alleen erg fanatiek, maar ook vaak aanwezig bij de wedstrijden. We komen dan nooit ‘vervoer’ te kort. Dat wij vinden wij erg leuk.

En onze trainers die moeten nog veel leren, daarom hebben wij hen op trainerscursus gestuurd.

Dit was het wel zo’n beetje. Kom eens een keertje naar ons kijken, dan moet je op zaterdag rond 11:00 in de sporthal zijn.

Groeten,
Benthe, Marlissa, Melanie, Romy, Sofie, Elisabeth, Jinte, Naomi en Maud.