U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Heren Recreanten 1

 

Deze actieve club heren traint zeer enthousiast op donderdag- avond in de sporthal. De opkomst is elke week zeer hoog. 

En/maar .... ze zoeken nog spelers. Lees onderstaande info en kom eens meetrainen. 

Voor meer informatie kun je (ook) contact opnemen met de Technische Commissie Heren Recreanten, Raymond Kampherbeek, tel. 06-23823641 of met Johan ter Steege (zie hieronder):

 

Dit team in het seizoen 2018 - 2019:

In het seizoen 2017-2018:

Op de foto ontbreken de volgende personen: Dawit Gulbet, Henk Wentink, Richard Bremmer en Wilfried Lucassen.

Heren Recreanten – Teamverslag 2017-03:

Ons team bestaat momenteel uit 18 personen met Ronald Krommendijk als trainer/speler en Johan ter Steege als aanvoerder.

Een aantal jaren geleden is een deel van ons recreantenteam verdergegaan als Heren 2. Dit was voor de resterende 5 HR spelers even lastig, maar we hebben er samen de schouders onder gezet wat uiteindelijk weer heeft geleid tot ons huidige bloeiende en gezellige team.

In november 2016 zijn we benaderd door Wilmar Westerveld van ‘scoren met gezondheid’. Hij vroeg of statushouder Dawit Gulbet een keer mocht komen kijken en meetrainen. Dat heeft er toe geleid dat Dawit nu als vast teamlid met veel plezier meespeelt.

Dawit is afkomstig uit Eritrea en is als status houder in Wierden terechtgekomen en woont  al meer dan een jaar aan het Binnenhof in Wierden. Een statushouder is een vluchteling met een verblijfsvergunning die recht heeft op zelfstandige huisvesting in een sociale huurwoning.

Wie meer wil weten over ‘scoren met gezondheid’ kan kijken op internet via volgende link: http://www.twente-gezond.nl/activiteit/452/2016/scorenmetgezondheid

 

Namens het HR-team,

Johan ter Steege