U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Heren 3

 

Het seizoen 2019 - 2020 (3e Klasse)

 

Afgelopen seizoen waren wij nog Heren 2:

Voor het eerst sinds vele jaren hebben wij een 3e Herenteam !! Vorig seizoen nog Heren 2, maar dit seizoen maken wij graag plaats voor de jongelui ;-)

 

Volg ons interactief via Twitter@wvcvolleyh3 en op Facebook :-).In het seizoen 2014-15 speelde een groot deel van dit 2e Herenteam in Heren 1 (2e klasse). Dit seizoen komt Heren 1 uit in de 1e klasse en gaat Heren 2 in de 3e klasse van start. Vorig seizoen is Heren 1 voorgesteld. Hieronder de tekst daarvan. 

Heren 1 stelt zich al eerste voor (2e Digitale Nieuwsbrief 2014-15; Arjan Wassink, namens H1) 

Weet u het nog?  De gouden lichting volleyballers?  Ze wonnen zilver op de Olympische spelen in 1992 en goud op de Spelen in Atlanta.  Wat heeft dat met heren 1 te maken denkt u?  Dat is simpel,  de gemiddelde leeftijd van deze heren is zodanig dat, met een beetje meer talent, zij daar ook hadden kunnen staan. 

Via Google zijn namen als Ron Zwerver, Peter Blange, Jan Posthuma en Bas van der Goor wel te vinden, maar heeft u onze spelverdelers Anjo Buitenhuis, Gert Jan Wiesnekker, Ton Schelfhorst of Arjan Wassink wel eens geGoogled op hun volleybalprestaties?  Helaas, nooit het gewenst niveau gehaald. Er is waarschijnlijk talent voldoende, maar ze zijn te klein om tot ‘de lange mannen’ gerekend te kunnen worden. 

Ook op ‘midden’ staan een paar toppers. Met Machiel Sjoers (onze captain), Fred Wanschers (onze buitenland correspondent), Arnold Hilberink (met bijna 40 jaar de jongste van het stel) en Ard Egbers (die wel tot de lange mannen behoort) is de positie sterk bezet. 

De power in het team staat ‘op buiten’. Met vier spelers is er gelukkig wel voldoende mogelijkheid om spelers tussentijds de nodige rust te gunnen.  Onze passer-lopers Marco Borkent, Peter Raben, Raymond Kampherbeek en Roel Boone completeren het team en zorgen er voor dat alle moeilijke ballen in het veld van de tegenstanders terecht komen.  

Natuurlijk gaat het bij Heren 1 niet alleen om wedstrijden te winnen.  De basis wordt gelegd door onze fanatieke trainer Rik Buijse, die inmiddels een aardige reputatie heeft opgebouwd met zijn grondoefeningen.  Dit is tot nu toe de basis van het succes en zal moeten leiden tot een mooie plek ‘in het linker rijtje’.

 

Dit team wordt dit seizoen gesponsord door:

  • Marnix Sign