U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

G team

 

Weghorst Makelaardij WVC Volley start G-team

In november zal WVC Volley starten met een g-team. Het team is bedoeld voor mensen die in het reguliere team niet mee kunnen komen. Zij krijgen nu de kans en mogelijkheid om te kunnen en mogen volleyballen op zijn/haar niveau. WVC Volley vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te sporten. De focus ligt niet op de beperking, maar juist op de mogelijkheden. Het uitgangspunt voor de trainingen is dat iedereen individueel wordt benaderd. De één kan meer dan de ander en daar wordt tijdens de training op ingespeeld. Daarnaast is het belangrijk dat ze lichamelijk actief zijn, maar ook de sociale contacten spelen een belangrijke rol.

Elke zaterdagochtend zal er in sportzaal 'het Noordbroek' in Wierden van 11.00 tot 12.00 uur training gegeven worden. Voor meer informatie kunt u mailen naar: g-teamwvcvolley@hotmail.com.

We beginnen zaterdag 3 november ! En we zijn (op dit moment) op zoek naar jongens en meiden van (ongeveer) 16 jaar. In overleg met Laura en Ellen bekijken we wat mogelijk is.

Lees (ook) het artikel in Tubantia

 

We hopen jullie hier leuke foto's te laten zien van de ontwikkelingen van het G-team !

 

Wat vooraf ging:

Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar jou voor ons G-team. Wil jij kennis maken met de trainsters en een indruk krijgen van de zaal en volleybal? 13 oktober organiseren wij van 11:00 tot 12:00 in sportzaal 't Noordbroek in Wierden een informatie ochtend. Graag zien wij jullie dan!

Voor meer informatie: G-teamwvcvolley@hotmail.com