U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

G team

 

We stoppen (helaas) met het G-team

We hebben helaas het besluit moeten nemen om na 23 februari te stoppen met het G-team. Er is te weinig animo en de drempel is (op dit moment) blijkbaar te hoog om hieraan deel te gaan nemen.

Wij vinden het jammer van dit mooie initiatief, maar blijven natuurlijk open staan voor ideeën om in de toekomst een nieuwe poging te doen. Voor dit moment houdt het even op.

Namens Bestuur willen wij in ieder geval Laura en Ellen bedanken voor hun inzet en inspanningen. Hopelijk kunnen wij in de toekomst nog eens een beroep op jullie doen, m.b.t. een mogelijk G-team bij onze club.

 

Vervolg G-team bij Weghorst Makelaardij WVC Volley

In het nieuwe jaar (2019) gaat het G-team van WVC Volley door met trainen. De eerste training in het nieuwe jaar zal beginnen op zaterdag 12 januari in ‘Sportzaal ‘t Noordbroek’ van 11.00 tot 12.00 uur. Vervolgens zullen wij 1 keer in de 2 weken trainen. Er zijn plekken vrij binnen het team.

Heb jij of ken jij mensen die interesse hebben en het leuk vinden om met elkaar een uur fanatiek te trainen? Mail dan naar: g-teamwvcvolley@hotmail.com of kom 12 januari langs in ‘Sportzaal ’t Noordbroek’.

 

Weghorst Makelaardij WVC Volley start G-team

In november zal WVC Volley starten met een g-team. Het team is bedoeld voor mensen die in het reguliere team niet mee kunnen komen. Zij krijgen nu de kans en mogelijkheid om te kunnen en mogen volleyballen op zijn/haar niveau. WVC Volley vindt het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te sporten. De focus ligt niet op de beperking, maar juist op de mogelijkheden. Het uitgangspunt voor de trainingen is dat iedereen individueel wordt benaderd. De één kan meer dan de ander en daar wordt tijdens de training op ingespeeld. Daarnaast is het belangrijk dat ze lichamelijk actief zijn, maar ook de sociale contacten spelen een belangrijke rol.

Elke zaterdagochtend zal er in sportzaal 'het Noordbroek' in Wierden van 11.00 tot 12.00 uur training gegeven worden. Voor meer informatie kunt u mailen naar: g-teamwvcvolley@hotmail.com.

We beginnen zaterdag 3 november ! En we zijn (op dit moment) op zoek naar jongens en meiden van (ongeveer) 16 jaar. In overleg met Laura en Ellen bekijken we wat mogelijk is.

Lees (ook) het artikel in Tubantia

 

We hopen jullie hier leuke foto's te laten zien van de ontwikkelingen van het G-team !

 

Wat vooraf ging:

Hallo allemaal,

Wij zijn op zoek naar jou voor ons G-team. Wil jij kennis maken met de trainsters en een indruk krijgen van de zaal en volleybal? 13 oktober organiseren wij van 11:00 tot 12:00 in sportzaal 't Noordbroek in Wierden een informatie ochtend. Graag zien wij jullie dan!

Voor meer informatie: G-teamwvcvolley@hotmail.com