U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dames Recreanten 1

 

In het seizoen 2019 - 2020:

Dit team wordt gesponsord door:

 

September 2015: DR1 3e op NK recreanten

Hoe hebben ze dat gedaan? Allereerst door districtskampioen te worden. Dat was al een feest op zich natuurlijk. Daarmee hadden we onze ticket voor het NK bemachtigd. Dat vergt een goede voorbereiding: laat dat maar aan ons over ;-)

We hebben afgekeken bij onze toppers door naar het WK Beach te gaan. Bovenal natuurlijk erg gezellig, maar we hoopten ook wat trucjes van Nummerdor en Varenhorst te leren. Vervolgens hebben we vlak voor de wedstrijd een bezoek aan stadion Galgenwaard gebracht. Dit om de druk te voelen van groot publiek om ons heen.

Om 10:30 waren we er helemaal klaar voor. Onze eerste poulewedstrijd werd nipt gewonnen van Volley Tilburg. De andere twee wedstrijden werden ook gewonnen waardoor we eerste in de poule werden. De druk nam toe, want plotseling hadden we kansen.

In de kruisfinale werd de druk toch te groot en verloren we helaas. We mochten nog voor de 3e of 4e plaats spelen. De druk was er wel af. Na een buik vol voorbereiding (stroopwafels, drop, brood, dextro, druiven) een extra hap zuurstof (op advies van Patries) buiten en een sigaar voor de coach gingen we de strijd aan tegen de poulewinnaar van de andere poule. Vol overtuiging wonnen we deze wedstrijd waardoor we met een mooie 3e prijs naar Wierden terug konden gaan.

Wie wil er niet 3e van Nederland worden? We hebben het goed afgesloten met een heerlijk diner bij de Oale Marckt.

Eva, Femke, Geertje, Liesbeth en Patricia: bedankt voor de support.

Inge: bedankt voor je geweldige ondersteuning in het veld.

Arjan: bedankt voor de goed voorbereiding, zowel tijdens de trainingen als in de auto richting Galgenwaard.

 

DR1 WVC Volley