U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dames 4

Het seizoen 2019 - 2020 (4e Klasse):  

Dit team wordt gesponsord door:

 

In de 3e Digitale Nieuwsbrief (2016-2017) hebben deze dames zichzelf voorgesteld:

Hallo!

 

Wij zijn Dames 4 en wij bestaan uit 11 speelsters, 1 coach en 3 trainsters!

De leeftijden verschillen erg in ons team (gaat van 15 tot 20) maar ons team kan heel goed met elkaar.

Dit jaar zijn er 3 nieuwe speelsters bij gekomen waar we ontzettend blij mee zijn. Thanks to Kirsten Rotman, Maartje Embsen en Lotte Fox :-)

Door de jaren heen zijn we gegroeid als team van speelsters die elkaar niet kenden naar een team die allemaal vriendinnen van elkaar zijn. We zijn gegroeid bij de wedstrijden en zijn een aantal plekken gestegen dit seizoen! Hier zijn we natuurlijk allemaal heel blij mee! 

Onze coach en trainsters kunnen natuurlijk niet ontbreken! Onze coach is Marcel Schutten en hij is voor de eerste keer onze coach geworden. Hij vind het zelf nogal lastig met 11 kakelende meiden om hem heen, die allemaal wat anders willen en allemaal een andere eigen mening hebben maar ondanks dat we soms niet luisteren en vaak kletsen zijn we ontzettend blij met hem! Onze trainsters zijn Ruth Jansen, Daphne Honingh en Iris Toebes! De ene week traint Ruth ons, andere week Daphne en de volgende Iris. Zo gaat het rondje door. Omdat we verschillende trainsters hebben, leren we natuurlijk veel meer. We hebben veel gezelligheid in ons team, ook samen met de trainsters en coach.

We houden hopelijk deze plek in de competitie vast en misschien gaan we nog wel hoger staan!!

Go Team!!!

Groetjes,

Emma Geertman, Suzan Olthuis, Jooske Beverdam, Maureen Smalbrugge, Maartje Embsen, Emmy van Hecke, Marèl van Bodegraven, Kirsten Rotman, Annemiek van Dijk, Lotte Fox en Sterre Berends!