U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dames 2

 

Het seizoen 2019 - 2020 (2e Klasse):

Dit team wordt dit seizoen gesponsord door:

            en

Uit de Nieuwsbrief van januari 2018:

Hallo WVC'ers,

 

Onze lieve mede clubgenoten (Dames 1) hebben aan ons gevraagd of wij de volgende willen zijn om de 'pen' over te nemen en ons voor te stellen. Uiteraard willen wij ons leuke team graag aan jullie voorstellen.
 
In maart 2015 (zie hieronder) heeft dames 2 zich voorgesteld als het meest vruchtbare team van WVC Volley. De teller stond in dat seizoen op 2 nieuwe mini-supporters en 1 mini-supporter op komst. In de afgelopen twee seizoenen zijn daar nog eens 3 mini-supporters bij gekomen. En dit seizoen wordt ook weer de titel van meest vruchtbaarste team van WVC Volley behouden, want er is weer een mini-supporter op komst.

Gelukkig komen de mini-supporters allemaal na elkaar en zo lossen de teamleden elkaar goed af. Zo is Lideke weer helemaal terug op de mid positie. Dit doet ze samen met Lisa en onze nieuwe aanwinst van dit seizoen: Natalie. Kristel is op de weg terug voor de diagonaal. Lotte heeft zich dit eerste halfjaar goed staande gehouden en werd soms geassisteerd door Karijn. Daarnaast staat Karijn op de passer-loper positie, samen met Myrthe, Lisan en Jolien. Jolien heeft inmiddels haar laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld en gaat met haar groeiende buik ons aanmoedigen. Op de spelverdeling hebben we ons top duo Els en Lianne. De libero positie is weggelegd voor Suzanne en Laura.

Zoals jullie lezen komen en gaan speelsters. Vandaar dat we ook dit seizoen speelsters hebben die ons team komen versterken. Joyce uit de recreanten, Lieke uit dames 3 en onze oud speelster Ellen, die we niet kunnen missen. Allen bedankt daarvoor! Ook alvast dank voor de speelsters die nog gaan meedoen.

Bij ons aan het roer staan heel wat mannen.... Ja, mensen. Dit jaar worden wij getraind door Heren 1. Elke week een andere man die ons de les gaat leren. Bij de thuiswedstrijden worden wij ook door deze mannen gecoacht en tijdens de uitwedstrijden staat Dorien vaak voor ons klaar.

Daarnaast is ons team nauw betrokken bij de Grote ClubActie. De organisatie hebben wij op ons genomen en wij zijn heel blij met jullie medewerking. Door jullie hebben wij het doel ruimschoots behaald, bedankt daarvoor! Daarnaast zijn de meeste van ons erg actief binnen de vereniging, hierbij kunnen jullie denken aan: VSC, coördinatie van de takenmarkt, materiaalbeheer, algemeen lid, penningmeester, trainer/coach, secretaris en in de organisatie van het jeugdkamp.


Voor de volgende nieuwsbrief willen wij graag de 'pen' doorgeven aan MC1!! Wij zien graag jullie stuk tekst tegemoet in de volgende nieuwsbrief, succes!
 
Groetjes Dames 2

 


 

Deze dames hebben zich in de Digitale Nieuwsbrief van het afgelopen seizoen (2014/2015) voorgesteld. Hieronder het voorstelrondje:

 

Het vruchtbaarste team van WVC Volley 2014/2015.

Wij zijn Dames 2, ook wel het vruchtbaarste team van WVC wellicht heeft onze coach Ruud daar wat mee te maken?!

Wij zijn dit seizoen met een nieuw team gestart, de jongste speelster is 15 en de oudste al 29 jaar. Hierdoor ligt onze gemiddelde leeftijd op 22,2.

De jonkies van ons team: Loes (libero), Carmen (diagonaal), Aniek (midden), Julia (paserloper).

18+: Jolijn (midden), Lotte (diagonaal). Middenmoot: Ellen (midden), Karijn (paserloper), Lianne (spelverdeler). De moeders van ons team: Jolien (paserloper), Lideke (midden), Kristel (spelverdeler).Onze trainer/coach, die nu bijna ook zelf weer bij WVC Volley komt volleyballen, is Ruud.

Dit seizoen hebben we naast alle zwangerschappen helaas veel te kampen met blessures… Maar gelukkig hebben we veel lieve speelsters die ons willen helpen: Patricia (zowat al vaste invaller in ons team), Sandy, Marthe, Lisanne, Joyce, en onze oude teamgenootjes Lisan en Laura. ‘Alvast’ super bedankt!


Op 5 December 2014, een datum die wij niet meer zullen vergeten, hebben we ons eerste nieuwe supportertje mogen verwelkomen, Lideke en Jeroen zijn ouders geworden van Liz. Wij hebben haar met z’n allen al snel mogen bewonderen, wat een schatje.

Op Valentijnsdag 2015, jaja nog zo’n mooie datum is Duuk geboren. Hij is het valentijntje van Kristel en Sander. We hopen hem snel te gaan bewonderen.

Supporter nummer 3 wordt begin Augustus verwacht bij Jolien en Steven.

Oh ja en misschien leuk om te weten…..: Wij staan dit seizoen mooi in de middenmoot, en zijn goed in het organiseren van de Grote Club actie en shoarma avondjes. En mist er even gezelligheid dan is daar altijd nog ons nachtegaaltje Ellen, die altijd in is voor Karaoke.

Dit seizoen worden wij gesponsord door Stiefkwartiertje en Charly. De trainingspakken zijn besteld. Hopelijk zijn wij dit seizoen nog in de pakken te bewonderen. Via deze weg willen we Stiefkwartiertje en Charly alvast bedanken !