U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verslagen van onze CMV-teams

 

Wij plaatsen natuurlijk ook graag wedstrijd-verslagen van onze CMV-teams. Dus heb je een leuk bericht? Laat het ons weten.

 

Zaterdag 11 maart 2017: CMV N4-2

Ondanks de wedstrijd verslagen van de d1 en h1 teams toch ook maar een wedstrijdverslag gemaakt voor de toppers van Wvc volley n4-2.

Geplaatst op Facebook met foto's. Het was een goede zaterdag!!!

"De dametjes van Wvc volley n4-2 hadden na de tweede wedstrijd van vorige week nu iets  recht te zetten. De dames waren om half 3 's middags bij een mooi lente zonnetje gebrand op een dikke overwinning. Coach rogier en hulpcoaches Rob en ondergetekende (Francois; red.) hadden voorafgaand aan de wedstrijd nog wat peptalk gegeven en ze een goed perspectief geboden nl: ijs na de wedstrijd mits ze de eerste wedstrijd winnen. Maar het was allemaal niet nodig. De dames waren scherp als een scheermes, vrolijk als een circuscrew van circus Renz en fanatiek als de olympische sporters... kortom... in de eerste wedstrijd werd de tegenstander echt opgerold. Max aantal punten die de tegenstander uit Daarle veroverden per set was slechts 5.  Op een gegeven moment hebben we zelfs de tegenstander maar aangemoedigd als hulpcoaches. Ze kregen geen enkele grip op het verzorgde en snelle spel van Wvc volley. Kun je toch zien dat de dames qua spelinzicht en qua techniek enorm gegroeid zijn. 

De jongens van Wvc volley n4-3 moesten tegelijkertijd tegen Hellendoorn SVH spelen. Onze tegenstander van de aansluitende wedstrijd. Als assistent coaches hebben we gelijk maar met een schuin oog de tegenstanders geobserveerd en geanalyseerd. Hmmm ... dat gaat een lastige wedstrijd worden . De Dames (en een jongen) van SVH hebben een sterke service en goed spel... dat wordt lastig. Maar goed eerst deze wedstrijd winnen. Nou dat was zeer snel gebeurd. Een complete ontlading op het veld en veel oergeluiden. Nee niet alleen van de coaches en meegereisde fans. Maar vooral van de dames zelf. Ff relaxen en drinken tot Hellendoorn de wedstrijd gespeeld had tegen de jongens van Wvc. Het is een spannende pot en SVH wint net van onze jongens van volley. We houden ons hart vast.  Vorige week hadden de dames nl echt enorm verloren in het onderlinge treffen. Ons team had echt  een compleet  black-out en er was echt sprake van collectief teamfalen. Dat belooft niet veel goed en wordt ongetwijfeld een zware wedstrijd. Maar niets is minder waar. De Dametjes maakten gelijk een statement met een strakke service serie en uitstekend teamspel. Alle ballen werden netjes gepasst (getoetst) en afgemaakt. Soms ging de rally paar keer op en neer, maar de dames waren helder in de uitkomst vanhet spel. Er zou niet verloren worden. De tegenstander werd overrompeld en de eerste set werd makkelijk binnen gehaald. De tweede set is dan bepalend: want wederom een overwinning betekent dat   de wedstrijd in de pocket is. Met alle vertrouwen stonden we als coaches aan de lijn... maar wat schetste onze verbazing. Gelatenheid en een het zal wel instelling... pff .. de service liet het ook afweten en een dikke achterstand als gevolg. Maar na veel enthousiasme en support vanaf de kant werd het heilige vuur weer aangewakkerd in het veld. Alles begon weer te lopen en achterstand werd snel weggepoetst. Het werd zelfs 23-23. En natuurlijk net toen een klein foutje en pech. Maar goed terecht gewonnen door SVH. Eerlijk is eerlijk. We hebben het zelf laten lopen ondanks een goede eindspurt. En dan de derde set....Vanaf de lijn waren we een beetje angstig . Hoe vangen de meiden dit verlies op. Nou... dat was heel snel duidelijk...  de dames hadden een doel... winnen. Dus het goede spel van de tweede set (het laatste kwartier) wel vol  doorgetrokken... wij als  coaches juichten en moedigden de meiden vol aan. De zaterdagmiddag rook naar een volledige overwinning. En dat werd het ook. Met strakke servicebeurt en uitstekend samenspel en techniek werd de 3e set een makkelijke prooi voor de dames van Wvc volley n4-3. Nou ja dames... tijgers waren het... Ze hadden de tegenstanders echt te grazen. En ook de coaches van Wvc volley n4-3 en hun meegereisde fans moedigden de dames aan. Resultaat een vette en meer dan verdiende overwinning!!! 

En dan ga je allemaal erg blij het veld af. En belofte maakt schuld.. overwinning betekent ijs!! En de coach es... aan het bier. Top zaterdag!!! 

WVC Volley n4-2 rules!!!!"