U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vrijwilliger van het jaar

Sinds 2017 hebben wij Vrijwilligers van het jaar. Mensen die binnen onze club op een bijzondere manier actief zijn en die wij graag in het zonnetje willen zetten. Dank voor jullie inzet !!

Foto's zijn hier te vinden.

 


 Vrijwilliger van 2019

Inge Pots - Mulhof 

 

 

 

 

 


 

Vrijwilliger van het jaar 2018

Peter Raben

 

Beste vrijwilliger van het jaar,

Jij bent een voorbeeld voor velen.  Mede dankzij jouw inzet, draait de vereniging WVC Volley op volle toeren.

Vorig jaar had Eva Ros de eer om als eerste Vrijwilliger van het Jaar gekozen te worden.  En gelukkig heeft haar dat niet belet om ook afgelopen seizoen op vele fronten haar inzet weer te tonen.

Ook jouw inzet voor de club is groot. Je bent een vraagbaak voor velen en de taken die aan jou worden toevertrouwd, pak je snel en zorgvuldig op.

Als je in de sporthal bent, en daar ben je erg vaak te vinden, ben je altijd aanspreekbaar. Zo vaak zelfs, dat het van jou wel eens iets minder mag. Tenslotte ben je er zelf ook om te volleyballen.  Dus als je af en toe eens NEE zegt, is het vast geen probleem.

Daarnaast ben je ook betrokken bij de vele activiteiten die elk jaar door WVC weer worden georganiseerd.

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de site en alle andere social media kanalen.  Dat is je op het lijf geschreven.  Zonder jou was Google Drive ook nooit een succes geworden.

Beste Peter, het bestuur heeft bijna unaniem (1 stem is niet gevraagd) besloten om jou aan te wijzen als vrijwilliger van het jaar.  Het is een titel die je verdient.

Acht jaar heb je het bestuur geleid en ook nog de TC.  Als voorzitter heb je de vereniging structuur gegeven.  Zonder jou stonden wij nu niet waar we nu staan.  Je bent een aanspreekpunt voor de wedstrijdleiding, je fluit en overal vinden wij jouw positieve blik op de activiteiten die WVC organiseert.

  

Peter (Raben),

Wij zijn blij met jouw inzet voor de club en ik hoop dat wij daar nog jarenlang plezier van mogen hebben.

 


Vrijwilliger van het jaar 2017

Eva Ros

 

Vorig seizoen (2015-2016) is er in het Bestuur al gesproken om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.  Maar onze vereniging kent heel veel vrijwilligers, en wie zetten wij dan op de voorgrond?

Vanuit deze gedachte hebben wij het idee inhoud gegeven om elk jaar een ‘Vrijwilliger van het jaar’ te benoemen.  Dit is een lid van de vereniging die zich op enige wijze, soms lang soms kort, heeft ingezet voor WVC Volley.

Laten wij hopen hier aanzet te geven om er een jarenlange traditie van te maken.

 

Maar iemand mag de eerste zijn (in het seizoen 2016-2017).  En wie kies je dan?

Het bestuur is van mening dat wij graag iemand willen bedanken die zich al jarenlang voor de vereniging heeft ingezet.  Iemand die niet afwacht, maar zelf ook initiatief neemt.  Iemand die zijn of haar mening ook niet onder stoelen of banken steekt en daarmee ook vaak indirect als klankbord dient voor het bestuur, leden en ouders.  Iemand die altijd in het belang van de club denkt.

Wie kent haar niet ?

 

Zij heeft zich ingezet als trainer en coach voor diverse teams.
Zij is vele jaren actief en betrokken bij het WVC Volleykamp
Zij zet zich al jaren in voor de allerkleinsten van de vereniging
Zij heeft dit jaar ook het nieuwe damesrecreantenteam onder haar hoede genomen
Zij regelt nog steeds de kleding en zit in de TC

 

Beste leden, het is mij een genoegen om Eva Ros te feliciteren als allereerste vrijwilliger van het jaar van WVC Volley.

Meer foto's in ons album.