U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Vrijwilliger van het jaar

Vorig seizoen (2015-2016) is er in het Bestuur al gesproken om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.  Maar onze vereniging kent heel veel vrijwilligers, en wie zetten wij dan op de voorgrond?

Vanuit deze gedachte hebben wij het idee inhoud gegeven om elk jaar een ‘Vrijwilliger van het jaar’ te benoemen.  Dit is een lid van de vereniging die zich op enige wijze, soms lang soms kort, heeft ingezet voor WVC Volley.

Laten wij hopen hier aanzet te geven om er een jarenlange traditie van te maken.

 

Maar iemand mag de eerste zijn (in het seizoen 2016-2017).  En wie kies je dan?

Het bestuur is van mening dat wij graag iemand willen bedanken die zich al jarenlang voor de vereniging heeft ingezet.  Iemand die niet afwacht, maar zelf ook initiatief neemt.  Iemand die zijn of haar mening ook niet onder stoelen of banken steekt en daarmee ook vaak indirect als klankbord dient voor het bestuur, leden en ouders.  Iemand die altijd in het belang van de club denkt.

Wie kent haar niet ?

 

Zij heeft zich ingezet als trainer en coach voor diverse teams.
Zij is vele jaren actief en betrokken bij het WVC Volleykamp
Zij zet zich al jaren in voor de allerkleinsten van de vereniging
Zij heeft dit jaar ook het nieuwe damesrecreantenteam onder haar hoede genomen
Zij regelt nog steeds de kleding en zit in de TC

 

Beste leden, het is mij een genoegen om Eva Ros te feliciteren als allereerste vrijwilliger van het jaar van WVC Volley.

Meer foto's in ons album.