U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ledenavond

 
Naar aanleiding van het succes van de ledenavond afgelopen seizoen, zal er dit jaar opnieuw een ledenavond plaats vinden. Het bestuur wil namelijk, buiten de ALV om, met de leden van gedachten wisselen over de ontwikkelingen binnen de vereniging: wat gaat er goed, wat kan er beter, waar staan wij en waar willen wij als WVC naar toe?

Als bestuur zijn wij bezig geweest met een kort beleidsplan, waar wij jullie graag meer over vertellen tijdens de ledenavond. Tevens zal deze avond ook meer verteld worden over het kledingplan.

Daarom zal er op woensdag 21 februari een ledenavond plaatsvinden. De locatie is Het Coopmanshuys (zelfde als ALV), om 20 uur (LET OP is gewijzigd).

Wilt u vooraf al iets aan ons mededelen, vragen of noem maar op, dan horen wij dat natuurlijk graag. U kan altijd mailen naar secretariaat@wvcvolley.nl

Onze vraag aan alle aanvoerders is om een indicatie van het aantal spelers uit zijn/haar team, die de avond zullen bijwonen, te mailen aan secretariaat@wvcvolley.nl.

We hopen op een goede opkomst.

Het Bestuur.

 


Klankbordavond 2017

Dank voor jullie aanwezigheid, input en discussie tijdens de eerste klankbord-avond van onze club (1 februari 2017). De input is verzameld en zal worden verwerkt. Het Bestuur heeft de eerste info besproken. Hier staat een conclusie, zoals wij die hebben getrokken op basis van de input.

Wordt verder vervolgd !

 

Op woensdag 1 februari 2017 wordt er een ledenavond (klankbordavond) georganiseerd, bij de Marke (van 19.30 tot 21 uur). 

Voor ons als bestuur mag het een avond worden waarin wij samen met jullie, onze leden, kunnen klankborden over de ontwikkelingen in de vereniging.  Tijdens de ALV is hier niet altijd voldoende tijd voor en is ook vaak bekend wat het nieuwe seizoen ons gaat brengen.  Heeft u dus een ‘dringend’ punt wat u graag ter sprake wilt brengen, dan kan en mag dat op woensdag 1 februari naar voren gebracht worden.  Dat geldt natuurlijk niet alleen voor zaken die niet goed gaan, maar ook voor datgene wat u vindt dat juist erg goed gaat en wat we er zeker in moeten houden.

VERENIGEN dat is het doel!

Of (zoals Heracles het ook gebruikt): U, JIJ en IK: WIJ zijn WVC Volley.

Wilt u vooraf al iets aan ons mededelen, vragen, noem maar op… dan horen wij dat natuurlijk graag.  Ik hoop, mede namens het Bestuur, op een mooie opkomst.

Met hartelijke groet,

Arjan Wassink, voorzitter