U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Kleding Materiaal

 

Kleding

WVC Volley speelt in een zwart/rood verenigingsshirt met zwarte korte broek. 
 

 

Het is voor de deelnemers aan de competitie verplicht dat ze tijdens de wedstrijden uniform gekleed gaan. Aan het begin van de competitie zal de Nevobo nog soepel zijn met het opleggen van boetes, maar vanaf begin november moet iedereen in het bezit zijn van het juiste tenue.

Mocht je nog geen wedstrijdkleding in je bezit hebben of je hebt op een andere manier iets met je kleding, dan graag contact opnemen met Dames Recreanten 1, via Joyce Kosters  of tel. 06 - 15 207 325.

 

Speel je in een senioren-team dan koop je dus zelf een shirt, die dan ook je eigendom blijft. Bij uitreiking van het shirt ontvang je een machtiging ter ondertekening, om het geld te kunnen innen. Ben je de machtiging kwijt? Hier kun je een exemplaar downloaden. Graag invullen, ondertekenen en inleveren bij de Penningmeester. Het liefst elektronisch via penningmeester@wvcvolley.nl 

Mini / jeugdspelers spelen in een verenigingsshirt dat eigendom is en blijft van de vereniging. Spelers kunnen hiervoor contact opnemen met hun trainer. Aan het begin van het seizoen worden per mini/jeugdteam shirts uitgedeeld en aan het eind van het seizoen weer ingenomen.

Tijdens de ALV van 17 juni 2010 is besloten dat Jeugdleden een kleding-vergoeding betalen van EUR 10 per seizoen.

Mocht je stoppen met volleyballen bij WVC Volley en heb je een gesponsorde kleding-set, dan moet deze worden ingeleverd bij de coördinator van de kleding (zie boven).

 

Wat te doen met je wedstrijd-shirt als je stopt met volleybal of WVC Volley verlaat?

De wedstrijdshirts van de senioren zijn binnen de vereniging te verkopen. De prijs die je voor het shirt maximaal kunt vragen is EUR 17,50. Het ligt er natuurlijk aan hoe oud het shirt is en hoe het shirt eruit ziet.

Het kan zijn dat je iemand weet waar je je shirt aan kan verkopen, is dit niet zo neem dan contact op met de coördinator van de kleding (zie boven). Je kunt het shirt dan in eigen beheer houden en geïnteresseerden worden aan je doorgegeven.

 Overig Materiaal

Overige materialen zoals ballen, ballentassen, waterflesjes met kratten en coachingsborden zijn in beheer bij Dames Recreanten 5 (via Wendy ten Cate), evt.  06 - 25 440 497.

De coachingsborden graag inleveren bij de TC.

De spelerskaarten moeten aan het eind van het seizoen naar de ledenadministratie. Aan het nieuwe begin krijgt elk team ze weer terug.