U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jubileum 1960 - 2010

 

Festiviteiten rondom 50-jarig jubileum WVC Volley groot succes

Wierden, 5 juli 2010 – Twee dagen lang stond bij volleybalvereniging WVC Volley alles in het teken van haar 50-jarig bestaan. Op zaterdag 26 juni werd uitgepakt met een beachvolleybaltoernooi en een jeugddag. Op zaterdag 3 juli volgden een receptie en feestavond voor (oud)leden.

In het kader van haar 50-jarig jubileum pakte WVC Volley groots uit door op zaterdag 26 juni voor het eerst in de clubgeschiedenis een beachvolleybaltoernooi in Wierden te organiseren. De organisatie was dan ook zeer verheugd met het succes van dit toernooi! Vele kubieke meters zand, prachtig weer en sportieve volleyballers vormden de perfecte combinatie voor een zeer geslaagd toernooi.

De jongste leden van de vereniging werden niet vergeten. In de sporthal ’n Dikken in Wierden werden speciaal voor de jeugd verscheidene spellen georganiseerd. Ook de ouders van de kinderen konden deelnemen aan deze dag. Onvermoeibaar en met veel enthousiasme streden de kinderen tijdens de verschillende spellen zowel met als tegen hun ouders.

Zaterdagmiddag 3 juli vond er een receptie voor oudleden van WVC Volley plaats. Tijdens de receptie ging men terug in de tijd door middel van foto's van de afgelopen 50 jaar. Daarnaast was wethouder Bekke aanwezig. De wethouder blikte kort terug op 50 jaar volleybalhistorie en ging met name in op de historie van WVC Volley. Ook dhr. Maurits, bestuurslid van Nevobo Regio Oost, was aanwezig. Hij keek eveneens terug op de historie van het volleybal. Hierbij kwamen de historie van Nevobo en de sportieve resultaten van de nationale volleybalteams aan de orde. Als laatste werden de sportieve resultaten op de verschillende niveaus binnen WVC Volley aangehaald.

De giften van de receptie (en feestavond) komen ten goede aan Stichting Ata, die met behulp van steun uit Nederland weeshuizen en een school in Ghana een betere toekomst geven. Hier een link naar de foto's van de uitreiking van de cheque.

De jubileumfestiviteiten werden afgesloten met een feestavond voor (oud)leden. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er teruggekeken op 50 jaar Wierdens volleybal en de geslaagde jubileumfestiviteiten.

  • De Historie van WVC Volley, met o.a. foto's van afgelopen 50 jaar staan hier;
  • De slideshow die getoond is kun je hier downloaden/bekijken.
  • Indruk van de beachdag die rondom het jubileum werd georganiseerd;
  • Teamfoto's van de afgelopen (en komende) jaren staan onder Teams

Hieronder de foto's van de receptie en feestavond: