U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze vereniging ! 

 

Volleybalvereniging Weghorst Makelaardij WVC Volley is een vereniging waar je op verschillende niveaus kunt volleyballen.

 

Diverse dames- en herenteams komen in de districts-competitie van de Regio Oost uit.

Daarnaast hebben we ook een dames- en een heren recreanten-afdeling, waarvan teams ook deelnemen aan de recreanten-competitie.

Ook de jeugd van onze vereniging is met verschillende teams goed vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie. 

De mini's van de vereniging worden op speelse wijze in contact gebracht met de volleybalsport middels de nieuwste vorm van volleybal: Cool Moves Volleybal (CMV). Een erg leuke manier om al op jonge leeftijd met Volleybal in aanraking te komen.


Je merkt het: Volleybalvereniging Weghorst Makelaardij WVC Volley biedt voor elk wat wils !    

Hieronder onze vereniging opnieuw op de foto in 2017 (met dank aan Rob Nijhuis):

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

We hebben als regel binnen de vereniging dat er 4 keer vrij meegetraind mag/kan worden zonder verdere verplichtingen. Er wordt tenminste 1 x per week getraind. Mocht je besluiten om niet direct wedstrijden te gaan spelen, maar eerst een poosje te komen trainen dan kan dat ook. Mocht je interesse hebben in dit aanbod meld je dan bij de trainer of de Technische Commissie (zie Organisatie), maar kijk ook even bij Nieuwe leden

 

Stilzwijgende verlenging
Het lidmaatschap van WVC Volley wordt telkens met 1 jaar verlengd per 1 juni van het lopende seizoen. Meer informatie hierover: http://www.volleybal.nl/nieuws/stilzwijgende-verlenging-lidmaatschap-verenigingen-blijft-mogelijk