U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ledenadmi

 

Aanmelden, wijzigingen doorgeven enz. Dat kan allemaal hier.

 

Onze vereniging verwerkt jullie persoonsgegevens conform onze privacyverklaring.


Kira Schorn verzorgt de Ledenadministratie, o.a. richting Nevobo. Daarvoor hebben we wel de juiste informatie nodig. Dus zijn er wijzigingen geef dat door, via onze website (zie wijzigingen doorgeven) of via mail: ledenadministratie@wvcvolley.nl 

Ook WVC Volley heeft IBAN ingevoerd. Wij continueren de bestaande automatische machtiging (voor het innen van de contributie en evt. kleding) op uw oude rekeningnummer sinds januari 2014 ook op uw nieuwe IBAN. Mocht u hier bezwaren tegen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester via penningmeester@wvcvolley.nl  Bij geen bezwaar vertrouwen wij erop dat u akkoord bent met deze werkwijze bij het innen van de contributie en eventuele andere zaken.

Wil je een wijziging doorgeven van je bank/giro-rekening? Dan kan met dit formulier. Even invullen, tekenen en afgeven bij onze Penningmeester of mailen aan penningmeester@wvcvolley.nl. 

 

Informatie voor nieuwe leden of mensen die geïnteresseerd zijn om te gaan volleyballen staat hier

 

Alle leden, vanaf 18 jaar, zijn verplicht een scheidsrechters-cursus te volgen en af en toe wedstrijden te fluiten. De VSC zal voor een indeling zorgen. 

Daarnaast zijn alle leden verplicht om enkele thuiswedstrijden te tellen en enkele keren te helpen bij de wedstrijdleiding.
Zie ook Wedstrijdindeling Scheidsrechters.
 

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap van de vereniging:


Alleen in uitzonderlijke gevallen (na bespreking binnen het Bestuur), kan per 1 januari worden opgezegd. Dit kan uiterlijk tot 1 december. In dat geval zijn de eerste 2 contributierondes wel verschuldigd. Dit heeft onder andere te maken met de kosten die wij als vereniging hebben moeten maken.
Bij opzegging na 1 december (dus na 'per 1 januari') moeten in ieder geval ook de resterende 2 contributierondes worden betaald.

 

Contributie

De informatie over Contributie (ook voor nieuwe leden) hebben we bij elkaar gezet. Klik hier!