U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Foto's

 

Alle foto's van WVC Volley in een Webalbum. Makkelijker te beheren, jullie kunnen opmerkingen toevoegen en foto's uploaden. Hoe? Dat leggen we je hieronder kort uit. Veel suc6 ;-)

Google is aan het wijzigen. Alle albums van WVC Volley niet meer eenvoudig bereikbaar via Picasa Web, maar (hopelijk) via het albumarchief van Google. De volgorde is weer door elkaar gegooid, maar klik op onderstaand logo en bekijk de albums.


Klik direct op het Google Foto-logo hieronder, dan zie je alle mappen (uit het archief). Op onze website staan diverse links naar (actuele) mappen in ons Album.

Bekijk eens welke foto's van evenementen, acties, teams wij de afgelopen jaren verzameld hebben. Helaas heeft Google een archief aangemaakt en staat alles niet (meer) op volgorde.

Google Photo

De teamfoto's uit voorgaande jaren staan onder het kopje 'teams'. Klik hier.

 

Zelf foto’s uploaden?

Wij plaatsen je foto's graag. Er zijn 2 mogelijkheden:

  • Mailen je foto's aan foto@wvcvolley.nl  met onderwerp;
  • Uploaden in Google Drive (je hebt wel een Google-account nodig). Klik op deze link en je kunt daar je foto's uploaden.