U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wedstrijdindeling scheidsrechters 2019 -2020 (en wedstrijdleiding !)

 


 

Het complete schema van de wedstrijdindeling van de

eerste helft 2019-2020 (na 6 december)

kun je hier downloaden.

(heb je ook via mail ontvangen van vsc@wvcvolley.nl).


 

Wedstrijdleiding? Weet wat je moet doen ! De informatie heb je ook via mail ontvangen, maar hier staat ook hier: Taken Wedstrijdleiding (incl. Digitaal Wedstrijdformulier)

 

Tijdens de ALV op 27 juni 2013 zijn veranderingen aangekondigd met betrekking tot de scheidsrechters. Hieronder een korte inleiding en een verwijzing naar de brief die uitgedeeld is.

Dank aan de scheidsrechters

Elk seizoen is het voor ons als Vereniging Scheidsrechter Coördinatoren (VSC) een grote uitdaging om voor alle (competitie)wedstrijden een scheidsrechter te kunnen leveren. Ook afgelopen seizoen is dit uiteindelijk elke keer weer gelukt. Als eerste willen we iedereen die hieraan heeft bijdragen hartelijk danken voor de inzet!

Enkele keren leek het erop dat er voor een wedstrijd geen scheidsrechter gevonden kon worden. Dankzij vrijwilligers die deze taak op zich namen, is het uiteindelijk toch gelukt om een scheidsrechter de wedstrijd te laten leiden. Helaas constateren wij dat het steeds vaker dezelfde vrijwilligers zijn, die deze taken op zich nemen. Bovendien is afgelopen seizoen zelfs enkele keren een beroep gedaan op scheidsrechters van een andere vereniging. Dit is voor ons als volleybalvereniging geen wenselijke situatie. 

De volledige brief kun je hier nog downloaden.

 

Hier zijn de tekens te vinden die de scheidsrechters gebruiken.

Mocht je een keer niet kunnen fluiten, neem dan contact op met een collega-scheidsrechter (en laat het ook aan de VSC weten). Een overzicht is in jullie bezit. Diegene die jou vervangt moet wel minimaal dezelfde code hebben of hoger.

Als je moet fluiten ligt er in het 'hok' boven een vest voor je klaar. Zo is het heel duidelijk wie de scheidsrechter is en je voldoet gelijk aan de kledingvoorschriften.

Ook voor de teams die zaalwacht hebben, liggen de bodywarmers klaar.

 

Wij hopen dat het weer een sportief en gezellig seizoen wordt.

 

Succes allemaal.

 

Groeten, de VSC,

Lianne Altena en Karijn van Eijk