U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Volleybalkamp 2018

 

Het WVC Volleybalkamp 2018 komt er al weer aan. Ook in 2018 weer met Hemelvaart. De eerste informatiebrief is meegegeven aan de leden en hier ook na te lezen. Het thema dit jaar is 'Het Leger', dat belooft wat :-) 

Bekijk alvast de eerste foto's van 2018.

Communicatie met de leiding via het emailadres wvcvolleykamp@hotmail.com

 

De deelnemerscode Volleybalkamp voor deelnemers en hun ouders is te downloaden en na te lezen. Graag aandacht hiervoor !

 

De foto's van de voorgaande Volleybalkampen zijn te vinden in ons Google Photo-album. Scroll even naar beneden voor alle voorgaande jaren! 


Filmpjes
 op ons YouTube-kanaal, klik 
hier.

Dit jaar te volgen via Instagram en Facebook:

 Instagram WVC Volley Facebook WVC Volley

Volg het nieuws via Twitter (@wvcvolleykamp) . Hieronder zijn de Tweets ook na te lezen:

Het Circus wat het thema van Volleybalkamp 2017. Gelukkig hebben we de foto's nog. De kampleiding was dit jaar grotendeels vernieuwd: Eline, Julia, Lotte, Laura, Gert-Jan, Ruud, Marthe en Loes hebben samen met heel veel hulp weer een fantastisch kamp georganiseerd !! 

 

Het WVC Volleybalkamp 2016 had als thema Beestenboel, en dat was het. Bekijk de intro door de leiding of het vertrek van alle fietsers op YouTube. De koffie werd weer verzorgd door de familie Maris ! 

De foto's van het Volleybalkamp 2016 zijn o.a. hier te vinden.

 

De foto's van 2015, met als thema WK Beach en EK Dames, staan hier. Check ook de filmpjes van het Volleybalkamp (en meer) op ons YouTube kanaal en WVC Volley op Facebook !

 
Het Volleybalkamp in 2014 begon met een Vakantiedans (filmpje) door de leiding. De foto's van 2014, met het Vakantie-thema staan hier.
 

De leiding begon in 2013 wel heel origineel, met een echte Haka-dans ! Gelukkig hebben we die ook op film vast kunnen leggen.
Het volleybalkamp werd wel heel origineel afgesloten met een echte Lipdub. Nog steeds te vinden op het YouTube-'kanaal' van WVC Volley! Klik hier.

De deelnemers in 2013, met het thema Reis om de Wereld: hun foto.


De foto's van het kamp in 2012 zijn 
hier nog te vinden. Het Thema: Prout to be Foud ;-)
De leiding 2012 bestond uit: Dorien, Femke, Jeroen, Jobke, Kira, Lianne, Lideke, Marlijne, Mark, Myrthe, Ruud en Frank!! Enorm bedankt voor jullie inzet en voorbereiding voor een Foud en Prout super-kamp!
De groep van deelnemers in 2012. 

 

Het Volleybalkamp 2011:. Foto's en verslagen (met dank aan de Kampleiding) zijn na te lezen. De groep Superhelden. En natuurlijk de leiding

 

Het Volleybalkamp 2010 zit er natuurlijk al lang weer op. Op ons eigen webalbum foto's van dit (en eerdere) Volleybalkamp, zie Volleybalkamp 2010. Je kunt ook je opmerkingen/commentaar bij de foto's op Picasa kwijt.

De leiding van 2010 met als thema... Ik Hou van Holland.

 

We hebben ook nog foto's van de voorgaande jaren:

Ook hier geldt: heb jij nog leuke foto's? Scan ze evt. in (of maak een foto van een foto). Mail ze aan ons: foto@wvcvolley.nl en zet het jaartal e.d. in het Onderwerp.