U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Super Saturday 2018

 

Zaterdag 31 maart 2018 is het weer Super Saturday ! Zet de datum alvast in je agenda, want het gaat weer een mooie dag worden !!

 


 

Super Saturday 2017

Zaterdag 15 april was het weer Super Saturday bij WVC Volley in Wierden. Samen met alle leden is het weer een groot succes geworden. Natuurlijk diverse wedstrijden, een verloting en vele activiteiten ! Dank aan de feestcommissie (Kira en Dorien) en natuurlijk alle vrijwilligers.

Een speciaal bedankje aan de vele winkeliers en bedrijven in/om Wierden die prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de (Super)Verloting.

Het publiek is massaal afgekomen op de verschillende wedstrijden en er is en mooie feestje gevierd na het Kampioenschap van Dames 1 !

Voor vragen over Super Saturday kun je contact opnemen met Dorien en Kira via feest_wvcvolley@hotmail.com

De foto's in het Super Saturday album.

Een filmpje van de activiteiten rondom de JoinVolleybal - bus.

Bekijk ook de foto's en filmpjes van de wedstrijden van, o.a. Dames 1.

 


Super Saturday 2016

Op zaterdag 26 maart 2016 hebben we een grandioze Super Saturday beleefd. De organisatie was in handen van Dames 1 en Heren 1. Enorm BEDANKT hiervoor ! Het was fantastisch.

Hieronder een terugblik en een link naar foto's en filmpjes.

Op 26-3 hebben wij samen met WVC Volley H1 Super Saturday georganiseerd. De dag begon met het aankleden van de sporthal waarna we gestart zijn met de verloting en naar de wedstrijden van jeugd hebben gekeken. Om 12 uur lekker lunchen met elkaar en voorbereiden op de wedstrijd tegen Wevo'70. Inmiddels begon de tribune lekker vol te lopen en verliep de verloting als een trein. De jeugd werd als ware vips onthaald en kon op de viptribune genieten van onze wedstrijd die we met 4-0 wonnen. Na onze wedstrijd handtekeningen uitdelen aan de jeugdleden en heren 1 aanmoedigen naar hun 4-0 overwinning. Na de laatste ronde stond er een smakelijk buffet voor alle seniorenleden klaar en dankzij een spontane actie kon er ook nog genoten worden van een lekker ijsje. Hierna nog gezellig blijven hangen waardoor velen van ons hebben deze dag 12 uur in de sporthal hebben gemaakt, trots op elkaar!! #topteam #topvereniging

 

De foto's staan hier.

Een compilatie van de foto's van Jan van den Noort: http://myalbum.com/album/1g69nMdfRn1B en http://myalbum.com/album/Iwij1D0TXAnF

Korte filmpjes op ons YouTube-kanaal, bijv. https://youtu.be/Z8Qik-rR6Fg