U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Super Saturday 2019

 

De video met een terugblik op Super Saturday 2019 staat op YouTube (met dank aan Fleur !)

 

Terugblik! 

Super Saturday én feestavond!

Op zaterdag 13 april vierden wij feest! Die dag stond onze 4e Super Saturday in de geschiedenis van Weghorst Makelaardij WVC Volley op het programma!

De foto's van deze dag kun je vinden in een apart album.

 

Groeten de activiteitencommissie,

Kira, Dorien en Myrthe

 

Super Saturday 2019 werd (mede) mogelijk gemaakt door:

 


Super Saturday 2018

Zaterdag 31 maart zal Super Saturday weer plaats vinden bij WVC Volley! Samen met (en voor) alle leden willen we er net zo'n succes van maken als voorgaande jaren en daarom hopen we alle leden die dag te kunnen gaan begroeten in de sporthal. Dan wel volleyballend, supporterend, helpend bij de verloting, tijdens het buffet aan het eind van de dag of natuurlijk gewoon de hele dag!


Viptribune mini's C en B-jeugd
Voor de jongste jeugd (mini's, C en B-jeugd) hebben we net als vorig jaar een viptribune tijdens de wedstrijd van dames 1. Dames 1 zal de jeugd daar zelf voor komen uitnodigen of dit hebben ze zelfs al gedaan!
Daarnaast zullen we bij de sporthal leuke attracties hebben staan (de volleybalbus!) zodat ze zich voor en na deze wedstrijd niet hoeft te vervelen! Ook leuk voor de broertjes/zusjes! 
Vergeet je voor de viptribune niet op te geven via het opgaveformulier voor jeugd!

 

Buffet senioren, recreanten en A-jeugd
Voor de senioren, recreanten en A-jeugd staat ook net als vorig jaar een buffet op het programma! Om 20.00 uur zal Sterk weer langskomen in de kantine waar je je voor 10 euro tegoed kunt doen aan lekker eten. Opgave kan via het opgaveformulier voor senioren.

 

Handjes gezocht!
Concreet, waarvoor en wanneer zoeken wij nog hulp:
- hulp bij de verkoop van loten
- assistentie bij de volleybalbus

Wil je ons hierbij helpen? Mail dan even naar feest_wvcvolley@hotmail.com


Daarnaast wordt jullie hulp gevraagd bij de verloting. Vorig jaar was dit een daverend succes, hier hebben we een mooi bedrag voor de vereniging opgehaald. Dus heb je nog iets leuks/moois/nuttigs in de kast staan dat je nooit gebruikt hebt? Lever dit in!

 

We hopen jullie allemaal zaterdag 31 maart op Super Saturday te zien!

Dorien en Kira

 


Super Saturday 2017

Zaterdag 15 april was het weer Super Saturday bij WVC Volley in Wierden. Samen met alle leden is het weer een groot succes geworden. Natuurlijk diverse wedstrijden, een verloting en vele activiteiten ! Dank aan de feestcommissie (Kira en Dorien) en natuurlijk alle vrijwilligers.

Een speciaal bedankje aan de vele winkeliers en bedrijven in/om Wierden die prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de (Super)Verloting.

Het publiek is massaal afgekomen op de verschillende wedstrijden en er is en mooie feestje gevierd na het Kampioenschap van Dames 1 !

Voor vragen over Super Saturday kun je contact opnemen met Dorien en Kira via feest_wvcvolley@hotmail.com

De foto's in het Super Saturday album.

Een filmpje van de activiteiten rondom de JoinVolleybal - bus.

Bekijk ook de foto's en filmpjes van de wedstrijden van, o.a. Dames 1.

 


Super Saturday 2016

Op zaterdag 26 maart 2016 hebben we een grandioze Super Saturday beleefd. De organisatie was in handen van Dames 1 en Heren 1. Enorm BEDANKT hiervoor ! Het was fantastisch.

Hieronder een terugblik en een link naar foto's en filmpjes.

Op 26-3 hebben wij samen met WVC Volley H1 Super Saturday georganiseerd. De dag begon met het aankleden van de sporthal waarna we gestart zijn met de verloting en naar de wedstrijden van jeugd hebben gekeken. Om 12 uur lekker lunchen met elkaar en voorbereiden op de wedstrijd tegen Wevo'70. Inmiddels begon de tribune lekker vol te lopen en verliep de verloting als een trein. De jeugd werd als ware vips onthaald en kon op de viptribune genieten van onze wedstrijd die we met 4-0 wonnen. Na onze wedstrijd handtekeningen uitdelen aan de jeugdleden en heren 1 aanmoedigen naar hun 4-0 overwinning. Na de laatste ronde stond er een smakelijk buffet voor alle seniorenleden klaar en dankzij een spontane actie kon er ook nog genoten worden van een lekker ijsje. Hierna nog gezellig blijven hangen waardoor velen van ons hebben deze dag 12 uur in de sporthal hebben gemaakt, trots op elkaar!! #topteam #topvereniging

 

De foto's staan hier.

Een compilatie van de foto's van Jan van den Noort: http://myalbum.com/album/1g69nMdfRn1B en http://myalbum.com/album/Iwij1D0TXAnF

Korte filmpjes op ons YouTube-kanaal, bijv. https://youtu.be/Z8Qik-rR6Fg