U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Rabo Clubkas Campagne - ook in 2019

 

Lid van Rabobank Noord en West Twente (NWT)? Dan kun je van 19 maart t/m 7 april stemmen (op WVC Volley) !

 

Jouw stem is geld waard! 


Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 200.000 beschikbaar! Ook WVC Volley doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april  mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. WVC Volley ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor WVC Volley belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren en net als afgelopen jaar een mooie bijdrage te ontvangen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor materiaal (zoals ballen) en voor Jeugdactiviteiten. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan WVC Volley tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt. Bedankt voor jouw steun!

Groeten van WVC Volley