U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Grote Clubactie 2017

Ook in 2017 doet WVC Volley weer mee met de Grote Clubactie. Dames 2 neemt de organisatie weer voor hun rekening. De uitgangspunten/afspraken zijn grotendeels hetzelfde als vorig jaar (zie hieronder). 

De verkoop start op zaterdag 16 september 2017 ! 

Informatie staat hier !

Voor vragen kun je terecht bij Dames 2, via: groteclubactiewvc@outlook.com

Ook dit jaar weer gemakkelijk verkopen Online. Dit kan tot 28 november via de clubpagina van WVC Volley:

Afspraken

Tijdens de ALV op 6 juli 2017 zijn de afspraken nogmaals gedeeld met de vereniging:

  • Grote Clubactie is voor de jeugd verplicht;
  • Senioren (ver)kopen minimaal 3 loten ( = € 9) van de Grote Clubactie;
  • Indien een seniorlid niet mee wil doen, dan zal € 9 middels een incasso van de rekening worden afgeschreven.
  • Er is geen gezins'voordeel' van toepassing.
  • Doelstelling blijft opbrengst netto € 2.400 (en kosten dekken);
  • De lotenverkoop is van september t/m november en de trekking is op 13 december 2017.

De opbrengst in 2016 is bekend en het is weer een heel mooi bedrag geworden (hoger dan vorig jaar !!):

                                                    EUR 3.184,47 !!

Dames 3 ('oud Dames 2') hadden de organisatie weer strak in handen. Met hulp van alle leden hebben we een heel mooi resultaat behaald. 

De winnaars van de lotenverkoop hebben de prijzen in ontvangst genomen: Fleur, Dave en Babette enorm bedankt !! Meer foto's.

De slagroomtaart ging dit jaar naar Dames 3. En nee, dat is geen doorgestoken kaart :-) !


De opbrengst in 2015 is op 15 december bekend gemaakt:

                                                    EUR 2.633,88 !!

Ook dit jaar was de organisatie weer in handen van Dames 2, waarvoor DANK ! Een mooi resultaat voor onze club. Natuurlijk ook dank aan alle leden die zich hebben ingespannen om dit mooie bedrag binnen te halen!

De winnaars van de Grote Clubactie zijn bekend: 1: Melissa 2: Noor 3: Nikki en Lisa. Meiden onwijs bedankt ! Dames 1 heeft van de senioren de meeste loten verkocht en hebben de slagroomtaart in ontvangst genomen.

Scroll even naar beneden voor de foto's (of klik hier).


De opbrengst in 2014 was het mooie bedrag van:

 EUR 2.892,39 !!

Een topresultaat waar we onwijs trots op zijn. Dank aan iedereen die eraan heeft meegeholpen voor ONZE club ! Ook dank aan de organisatie: Dames 2 !

De prijswinnaars (best verkopende jeugdleden) zijn op zaterdag 29 november bekendgemaakt en de prijzen zijn uitgereikt: Lieke, Melissa en Babette hebben de prijzen inmiddels in ontvangst genomen.

Heren 1 was dit jaar het best verkopende team. Zij hebben de slagroomtaart van Bakkerij Kamphuis inmiddels ook 'soldaat gemaakt'.


De opbrengst in 2013 is op 10 december bekend gemaakt:

EUR 2.956,74

Dank aan alle (ver)kopers en natuurlijk de organisatie van de verkoop: Dames 1, met Suzanne en Marlijne als 'trekkers'. Wie organiseert het volgend jaar?

De winnaars van de verkoopactie zijn inmiddels ook bekend en zij hebben hun prijzen in ontvangst genomen: Erjan (1e) heeft de tablet gewonnen. Romy is ook dit jaar weer op de 2e plaats geëindigd (door bondscoach Ned. Vrouwen, Guido Vermeulen, gesigneerde bal). Julia is 3e geworden en zij gaat met 25 jeugdleden naar een wedstrijd van Rivo Heren 1. De foto's staan hieronder.


De opbrengst in 2012:

EUR 3.240 !!

Ook hier dank aan iedereen die de 1.350 (!) loten heeft verkocht. En natuurlijk Jolien en Kira voor de organisatie. Volgend jaar weer?

Inmiddels zijn de jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht bedankt. Romy, Loes en Julia, maar de absolute winnaar (met 57 loten) was Rogier. Hij heeft dan ook de tablet ontvangen. Jullie allemaal bedankt voor jullie enorme inzet!!
De foto van de prijsuitreiking hieronder. De t-shirts volgen.