U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Finale Regiobeker : Zaterdag 13 mei in Wierden

 

Het Programmaboekje voor zaterdag 13 mei is nu al na te lezen.

Op zaterdag 13 mei organiseert WVC Volley de regionale bekerfinales in Sporthal 'n Dikken in Wierden. Er zullen 4 mooie wedstrijden om de regiobeker gespeeld worden. Natuurlijk ook met ons eigen Dames 1 en Heren 1 !!

De foto's:


Het programma die dag:

  • 12.00 uur - meisjes finale:  Lutheria – Rivo Rijssen
  • 14.00 uur - jongens finale:  Seesing Personeel Orion – Ecare Apollo 8
  • 16.00 uur - dames finale:   Halley – WVC Volley
  • 18.00 uur - heren finale:     VoCASA 2 – WVC Volley

Er zal een verloting plaats vinden, met mooie prijzen. De loten kosten EUR 1 per stuk of EUR 5 voor 6 loten. Hiermee gaan we de kosten dekken en verwachten we geld over te houden voor leuke activiteiten.

In het Sportcafé kun je natuurlijk terecht om de inwendige mens tevreden te houden. Het team van Karabed zorgt bijv. voor koffie, thee, koeken, maar ook broodjes.

Er is al een oproep gedaan voor 'helpende handen' om dit evenement tot een succes te maken. Heb je nog niet gereageerd, laat het dan snel weten via secretariaat@wvcvolley.nl
Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook. Graag tot zaterdag 13 mei a.s.

Via Facebook, Twitter en Instagram houden we jullie natuurlijk ook op de hoogte. Zet #wvcvolley en/of #bekerfinale in je berichten :-) 

 

Dank aan de balsponsoren van deze dag: