U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Eindfeest 2017

 

Zaterdag 22 april is het weer zover: het Eindfeest 2017. 

Natuurlijk heb je je naar aanleiding van het voorgaande mailtje bij ons gemeld om te helpen tijdens Super Saturday, en daarom heb je wel een leuke avond verdiend! Maar ook je partner is van harte uitgenodigd!

Want op de momenten dat wij aan het volleyballen zijn runnen zij het huishouden, letten op de kinderen, komen bij ons kijken of zitten gewoon lekker voor de tv; maar missen moeten ze ons wel. Daarom zijn ook zij welkom deze avond, gezamenlijk kunnen we dan het seizoen afsluiten!

Vanaf 20.00 uur toveren het sportcafé om tot een WVC Volley-zaal die we gaan vullen met zoveel mogelijk leden en partners! Samen gaan we een leuke pubquiz doen, leren we elkaar wat beter kennen, kunnen we gezellig wat kletsen en kunnen we (indien gewenst) het volleybalseizoen evalueren met elkaar. Om jullie te ondersteunen tijdens deze drukke bezigheden zorgen wij voor een welkomstconsumptie en wat hapjes in de loop van de avond! 

Willen jullie per team inventariseren en laten weten op hoeveel personen we kunnen rekenen? Dit graag even uiterlijk 15 april aan ons mailen: feest_wvcvolley@hotmail.com.  

Hopelijk tot aanstaande én volgende week zaterdag!


Groeten Dorien en Kira

 

Eindfeest 2016

 

De datum van 23 april stond al tijden in jullie agenda. Gisteren was het zover. Wij hebben genoten. Hieronder de herinneringen, zoals foto's, filmpjes enz.

Ook volgend jaar is het eindfeest weer op de laatste zaterdag van de competitie! 

Organisatie (Dames 1) bedankt !

Het programma:

Onze mini's hebben een speurtocht door Wierden gehad, waarbij allerlei opdrachten moesten worden uitgevoerd. Daarna een mixtoernooi met de ouders en ook een training CMV.

  • Volleybalclinic door Frank van den Noort, met Dames 1 en Heren 1 voor onze jeugd en mini's: vanaf 16.00 uur;

Ongeveer 65 mini's en jeugdleden hebben zich behoorlijk in moeten spannen voor de intensieve clinic van Frank. Ze hebben heel veel kunnen oefenen en leren. Op ons YouTube-kanaal staan enkele filmpjes.

We hebben het seizoen af kunnen sluiten met 6 teams die kampioen zijn geworden. De verhalen hebben jullie al kunnen lezen! Het was een groot succes, waarbij we als vereniging deze toppers nogmaals in het zonnetje hebben gezet.

  • Aansluitend de feestavond voor A-jeugd en senioren (+aanhang) tot 00.30 uur.

Met een heuse Pubquiz werd de avond gestart. Met muziek van R&R Licht en Geluid (Rudi en Remco, bedankt !!) werd het heel gezellig. Na een buffetje van Charly werd het nog lang onrustig ;-)

  • Afterparty @Stief